Den perfekte tilværelsen

Jeg har en kjæreste og samboer som jeg er uendelig glad i og elsker over alt på jord. Jeg har eget hus, egen bil og jeg har fast jobb. Jeg har mange familiemedlemmer rundt meg og jeg har venner jeg bryr meg om. Jeg har penger til å kunne kjøpe meg det jeg vil ha og jeg har muligheter til og gjøre mye av det jeg vil. 

Likevel føler jeg at noe mangler. Noe mangler i livet mitt, og jeg vet ikke helt hva. 

Jeg ser rundt meg at mange er gravide og får barn. Noen får seg en hund eller et annet kjæledyr. Andre kjøper seg nytt hus. Noen forlover seg og gifter seg.

Noen reiser på ferie til utlandet, noen minst 1 gang i året og kanskje opptil flere ganger. Noen pusser opp hjemme, andre kjøper inn ting som er trendy og på moten.

Noen møter nye personer og venner. Noen finner kjærligheten. Noen trener og er sporty, noen lever sunt og andre usunt. Noen lever det perfekte liv, andre ikke.

Jeg føler at noe mangler, men jeg vet ikke helt hva enda.

Er jeg misunnelig og sjalu på de andre? Fordi de gjør ting jeg ikke gjør? Får barn og gifter seg? Fordi jeg enda ikke er forlovet/gift eller venter barn? At jeg ikke klarer og ta et valg som gir konsekvenser for resten av livet? Er jeg misunnelig for at jeg ikke har vært på ferie i utlandet eller reist mye i livet mitt?

Ja, selvfølgelig! 

Hvem er vel ikke det? Vi blir alle påvirket av andres oppdateringer når de gjør noe nytt og spennende, reiser og ferierer. Når noen venter barn, er det rett ut og annonsere det! Forlovelser også! 

Selvfølgelig er jeg misunnelig på alle de som lever livets glade dager, koser seg hver dag og har det flott! Hvem blir vel ikke det?

Tilbake sitter jeg, misunnelig og smålig deprimert. Jeg blir rett og slett lei meg fordi jeg føler at jeg mangler noe. Noe som skulle fylt tomrommet inni meg som gir meg følelsen av å henge etter. Selv om jeg har den perfekte kjæreste og samboer, selv om jeg har tak over hodet og bil.

Hva er egentlig den perfekte tilværelsen? Er det å vise andre hvor flott man har det? Eller er det å vite hva man allerede har og være stolt av og glad for det?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits